Uge: 14

Mandag: D. 1/4 Hakkebøf M/Kartofler & Bløde Løg

Tirsdag: D. 2/4 Flæskesteg M/ Kartofler & Rødkål

Onsdag: D. 3/4 Forloren Hare M/ Kartofler & Surt

Torsdag: D. 4/4 Fiskefilet M/ Kartofler & Persillesovs

Fredag: D. 5/4 Kylling Gryde M/ Ris & Salat

Uge : 16

Mandag: D. 15/4 Gryderet M/ Ris & Salat

Tirsdag: D. 16/4 Biksemad M/ Spejlæg

Onsdag: D. 17/4 Påske Tallerken Lunt & Koldt

Torsdag: D. 18/4 Lukket God Påske

Fredag: D. 19/4 Lukket God Påske

Uge: 15

 Mandag : D. 8/4 Kalkun Snithzel M/ Flødekartofler

Tirsdag : D. 9/4 Frikadeller M/ Kart. Sovs & Rødkål

Onsdag : D. 10/4 Farsbrød M/ Kartofler Sovs & Surt

Torsdag : D. 11/4  Millionbøf M/ Kart.Mos & Rødbeder

Fredag : D. 12/4 Kotelet M/ Kartofler Sovs & Rødkål

Uge: 17

Mandag: D.22/4 Påske Lukket

Tirsdag: D. 23/4 Karbonade M/ Kartofler & Stuvet Grønærter

Onsdag: D. 24/4 Mørbradbøf M/ Kartofler & Sovs

Torsdag: D. 25/4  Kylling Tærte M/ Salat

Fredag: D. 26/4 Nakkesteg M/ Kartofler & Sovs & Surt

Uge: 18

Mandag: D. 29/4 Kylling Bryst M/ Råstegte Kartofler

Tirsdag: D 30/4 Medister M/ Kartofler Sovs & Rødkål

Onsdag: D 1/5 Gammel Estrup Gryde M/ Pommes Frits & salat

Torsdag: D 2/5 Boller i Karry & Ris & Råkost

Fredag: D 3/5 Tarteletter M/ Høns i Asparges